آموزش کشت هیدروپونیک
میوه وسبزیجاتی با طعم فاضلاب 😖
بهتر است بدانید اکثر زمین های زیر کشت( مخصوصا سبزیجات ) با کود انسانی تغذیه می شود ، خوردن این سبزیجات میکروب هایی مانند هپاتیت ، روتاویروس و ادنو ویروس ، عوامل تک یاخته ای مانند آمیب ژیاردیا(اسهال چرب ) ، تخم انگل های پریاخته ای نظیر کرم شلاقی ، آسکاریس و... را وارد بدن انسان می کند و متاسفانه در بسیاری از موارد پخت سبزیجات هم باعث مرگ این گونه میکروب ها نمیشود، پس باید از مصرف این گونه سبزی ها خود داری کرد تا از پروسه سخت و طولانی و گران بیماری ها جلوگیری کرد.
* خوشبختانه با پیشرفت علم و کشف روش هیدروپونیک ،می توان سبزیجات کاملا سترون وپاکیزه در خانه تولید کرد.😍
کمی صبر کنید...